Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

come back κυρία Μέρκελ! come back κύριε Σόιμπλε!

Στην περίπτωση μιας επικής κωλοτούμπας Τσίπρα θα κυκλοφορήσουν αρκετές ατάκες, όπως "come back κυρία Μέρκελ! come back κύριε Σόιμπλε!"  Ελάτε να βρούμε κι άλλες πιθανές που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς μέρες...
"Η Ελλάδα οπισθοδρομεί, η Ευρώπη δεν αλλάζει, η Ελπίδα πέθανε". Αυτό θα κυκλοφορήσει αν δεν κάνει τελικά την κωλοτούμπα...

 Tο θέλουμε το παραμύθι μας. Ακόμα δε χορτάσαμε από λόγια και υποσχέσεις. Αχ, αυτά τα λόγια, τι ωραία που σου χαϊδεύουν τα αυτιά!
 Πάλι μας φταίνε οι άλλοι, οι Ευρωπαίοι, η κακιά Μέρκελ.
 "Μα ποία είναι αυτή που θα μου πει τι να κάνω ρε;! Α σιχτήρι!"
Δεν είναι καμιά αγία, φυσικά. Τα λεφτά της πίσω θέλει, η γυναίκα, όπως και οι υπόλοιποι... αυτοί οι "τοκογλύφοι" που σου δάνεισαν με 1,5%.

 Κανείς δεν κοιτάει αν αυτά που μας λένε είναι σωστά ή όχι. Δεν μας ενδιαφέρει άλλωστε. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι ήρθαν ΑΥΤΟΙ και μας το θύμισαν. Αν δεν μας το θύμιζαν μια χαρά θα ήμασταν τώρα. Άντε τώρα να κάθεσαι να ψάχνεις για λύσεις... πως βαριέμαι!

   Όλα τα χρόνια προβλήματα που μας ταλανίζουν στην παιδεία, στην υγεία, το πελατειακό σύστημα, η γραφειοκρατεία... ξεχάστηκαν. Δεν υπάρχουν. Το πρόβλημα τώρα (εδώ και 5 χρόνια, δηλαδή) είναι ένα... το Μνημόνιο. Αυτό το κακό Μνημόνιο, που... αν φύγει Παναγία μου ΌΛΑ θα φτιάξουν!

Καλά μυαλά σε όσους πρόκειται να ψηφίσουν αύριο...






Δεν υπάρχουν σχόλια: