Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Καλοκαιρινές στιγμές στη Θάσο.

Αν και η ζέστη ακόμα καλά κρατεί το καλοκαίρι τελείωσε. Τα σχολεία άνοιξαν,τα beach bars κλείνουν και οι άδειες τελείωσαν. Διακοπές φέτος δεν έκανα (να μου πεις βέβαια από νησί είσαι!Τι άλλο θες? Διακοπές κάθε μέρα!)... και πώς να κάνω αφού ήμουν 8 και 9 ώρες κάθε μέρα(σχεδόν) στο beach bar? Κουράστηκα αλλά τελικά άξιζε! εκτός απ' τα λεφτά έκανα καλούς φίλους (και όχι μόνο) και αλκοόλ στο φούλ!!! (ναι, ξέρω! αυτό δεν ήταν και πολύ καλό. Υπόσχομαι αποτοξίνωση)

Πριν απ' όλα αυτά είχα πάει Θάσο 3 μέρες. Ένα καταπράσινο νησί με όμορφες παραλίες. Αν θες αχαλίνωτο clubing και ξεφάντομα μέχρι πρωίας... μην πας. Είναι για ήρεμες καταστάσεις, ιδανικό για
οικογένεια. Εμείς πήγαμε για camping, χαλαρά...











 Υ.Γ. Έχω ένα πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζεται εδώ και καιρό το πλαϊνό μενού στην κεντρική σελίδα. Εμφανίζεται μόνο αν πατίσω στον τίτλο κάποιας συγκεκριμένης ανάρτησης. Υπάρχει κποιος φίλος blogger που μπορεί να βοηθήσει;

7 σχόλια:

Margo είπε...

Καταρχήν όποιος ζει σε νησί δεν κάνει διακοπές. Είναι μύθος το αντίθετο..
Να μην αποκαλύπτεις δημοσίως ακόμη και ανώνυμα ότι έβγαλες λεφτά. Τέτοιες εποχές κρύβε λόγια κρύβε λόγια;-)

Οι φωτογραφίες σούπερ η Θάσος από τα πιο όμορφα νησιά μας..

Για το πρόβλημα που έχεις στο blog δεν γνωρίζω τη λύση του. Μία φίλη είχε πολλά περίεργα σαν αυτό προβλήματα και της πρότεινα να αλλάξει πρότυπο. Τώρα είναι όλα ΟΚ. Κάνε μια δοκιμή και βλέπεις.

Καλή σου νύχτα!

καλλιτέχνης είπε...

Margo,
έχεις δίκιο! τα λεφτά να 'ταν κι άλλα! Μας τελείωσαν! Σ'ευχαριστώ, Θα το δοκιμάσω! Καλή βδομάδα!

Ιωάννα είπε...

Σου τελείωσαν; Φτου, να πάρει, πάνω που σκεφτόμουν να σου ζητήσω ένα δανειάκι...καλύτερα όμως, μήπως και αρχίσεις την αποτοξίνωση. χαχαχα. Πανέμορφες οι φωτογραφίες. μετανοιώνω που τόσα χρόνια προς τα εκεί δεν κατάφερα να πάω. Εδώ, παλεύω ακόμη να ξεπεράσω την κατάθλιψη που με κατέβαλλε από την στιγμή που έφυγα από το νησί. Κλαψ,κλαψ.
Εσύ επέστρεψες;

kiki είπε...

Επιμένω: κακοπερνάς! :-) Και συμφωνώ με Μάργκο! ;-)

καλλιτέχνης είπε...

Ιωάννα,
με αυτά που γίνονται... πώς να κάνεις αποτοξίνωση; και να θες δεν βρίσκεις το κουράγιο. Περαστικά με την κατάθλιψη και ναι εγώ επέστρεψα! φιλιά!

Κικί,
ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να περάσει όσο πιο ευχάριστα γίνεται τον χρόνο του. Έτσι και 'γω! Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή :)

magda είπε...

Υπέροχες οι φωτογραφίες σου από την πανέμορφη Θάσο!!!
Νομίζω ότι πρέπει να πας σχεδίαση και να ζητήσεις προσθήκη gadget.
Καλό βράδυ

magda είπε...

Υπέροχες οι φωτογραφίες σου!!!
Πέρασες όμορφα, χαίρομαι!
Καλό φθινόπωρο!