Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Playa de Nogales... Βουτιά στον Ατλαντικό!

Το νησί La Palma είναι ένα απ' τα 7 των Καναρίων νήσων και είναι ηφαιστειογενές. Κατά συνέπεια όλες του οι παραλίες έχουν μαύρη άμμο. Είχα την τύχη να βρεθώ εκεί πριν από λίγες μέρες!

Η παραλία Nogales είναι η πιο ωραία του νησιού...




Αλλά και η πιο άγρια.. 










 Αν δεν είσαι και πολύ φαν της κολύμβησης ξανασκέψου το πριν μπεις...

10 σχόλια:

fotos atrevidas brasil είπε...

Un lugar increíble y diferente,me recuerda un poco al norte de España pero con arena blanca.

Ιωάννα είπε...

Φαντάζομαι οτι θα πέρασες θαυμάσια! Ελπίζω το πολυ πολυ πολυ πολυαγαπημένο μου βιβλίο να επέστρεψε μαζί σου. Όσο για την παραλία προτιμώ Τσιλιβί, Καλαμάκι, Βασιλικό. και τέλος δεν ήξερα οτι είσαι καλός στον κατακόρυφο! Φιλιά!

kiki είπε...

Πήγες κι εσύ πουλάκι μου ε; Καλά λέω εγώ ότι κακοπερνάς! ;-)

καλλιτέχνης είπε...

Brazil, όντως πολύ ωραίο μέρος. Ελπίζω να πάω και στην βόρεια Ισπανία κάποτε και να διαπιστώσω αυτά που λες. Φιλιά!

καλλιτέχνης είπε...

Ιωάννα, ναι πολύ καλά πέρασα. Το πολύαγαπημένο σου βιβλίο δυστυχώς το πήραν τα κύματα στη παραλία, δεν κατάφερα να το σώσω. Κρίμα, και ήταν καλό. Όσο για τον κατακόρυφο, μην νομίζεις ότι περπατάω και με τα χέρια... Αντε φιλιά!

Κικί,
Εννοείται ότι πήγα! λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή;! Εν το μεταξύ δεν μου είχαν πει τίποτα και τους πήρα εγώ τηλέφωνο. "Για κανονίστε" τους λέω!!!

Ιωάννα είπε...

Όπως σε προειδοποίησα, το θέλω πίσω. Και αν μέχρι τις αρχές Ιουλίου δεν έχει βγει προς Ατλαντικό και τα κύματα το φέρουν προς τις παραλίες μας, έχει καλώς. Διαφορετικά, έχω υπόψη μου κάποια καλά βιβλιοπωλεία στη Ζάκυνθο να σου συστήσω. Κανόνισε κακομοίρη μου και κάνε τις προσευχές σου! Θέλω το βιβλίο μου, θέλω το βιβλίο μου, θέλω το βιβλίο μουουουουουου!

καλλιτέχνης είπε...

Τελικά δεν είναι τυχαίο που είσαι ιχθύς. Ψαράκι κανονικό είσαι! Μια χαρά είναι το βιβλίο, έχω διαβάσει... και 200 σελίδες μη σου πω! Θα το έχεις, θα το έχεις, θα το έχεις!

Ιωάννα είπε...

Για να πω την αλήθεια, βαθιά μέσα μου ήλπιζα να μου λες ψέματα. Δεν μπορούσα να σκέφτομαι τον Γκάαρντερ να περιπλανιέται στις ακτές. thanks

magda είπε...

Πωπωωω, υπέροχες άγριες ακτές!!!!
Καταπληκτικές φωτογραφίες!!!
Ο ακροβάτης !!! είσαι εσύ!
Φοβερή φωτογραφία!!!
Πόσο χαίρομαι που ταξιδεύεις!!!

καλλιτέχνης είπε...

Μαγδα,
Ναι εγώ είμαι ο ακροβάτης :)
Σ' ευχαριστώωω!