Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Σέπιες Καβάλας

Η Καβάλα είναι κοντά και αυτό είναι καλό!
Είναι μια ιδιαίτερα όμορφη πόλη , με μια Παλιά πόλη "all the money!!!", με ιστορία, παραθαλάσσια, και πιστεύω δεν της λείπει τίποτα.
Πολλοί θα 'θελαν να έμεναν εκεί!










Υ Γ : Πολλές αναρτήσεις έπεσαν εν μέσω εξεταστικής, μάλλον για την αποφυγή ενδεχόμενου διαβάσματος. Έεελα να στρωνόμαστε σιγά σιγά!!!

Έχω και συνέχεια από Καβάλα :))

8 σχόλια:

magda είπε...

Kalitexnis,
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την επίσκεψη σου και για την χαρά που μου έδωσες να είμαι στους φίλους σου !!
Το ίδιο έκανα κι εγώ για σένα.
Έχεις καταπληκτικές φωτογραφίες στο blog σου !!!
Ωραίο και αισιόδοξο και το απόφθεγμα σου :)
Καλό Σαββατοκύριακο !
Μάγδα

Antonis είπε...

Καλησπέρα Kalitexnis... Και καλώς σε βρήκα στο blοgs σου.
Αν ξανά πας κάποια στιγμή στην Καβάλα , μην παραλήψεις να φωτογραφήσεις το κτήριο της Παλιάς Μουσικής (Τζαμί Χαλίλ Μπέη) στην παλιά πόλη και να επισκεφτείς το εντευκτήριο του πολιτιστικού συλλόγου Παναγιάς «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» που στεγάζεται ακριβώς δίπλα. Οι φιλόξενες κυρίες του συλλόγου θα σου ψήσουν ελληνικό καφεδάκι.....
Καλές περιηγήσεις

kiki είπε...

Όμορφες!

kalitexnis είπε...

Μάγδα καλώς ήρθες στο μπλογκ και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Και το δικό σου μπλογκ είναι πολύ αξιόλογο και γι αυτό θα το παρακολουθώ!

Αntoni, το είδα το κτήριο που λες αλλά δεν μπόρεσα να τραβήξω φώτος γιατί είχε βραδιάσει. Με την άλλη θα πιώ και το καφεδάκι! Καλως ήρθες!

Ευχαριστώ Κικί!

kitchenStories είπε...

Παράληψη που δεν είπα πόσο μου αρέσουν αυτά που αποτυπώνεις με το φακό σου. Μου αρέσει το χρώμα τους, η θεματολογία και "η ψυχή" τους.
Ωραία που σε βρήκα! (από τη Μάγδα)
Καλό βράδυ

Ζαμπία

kalitexnis είπε...

Αρχικά σ'ευχαριστώ πολύ! Αλλά κατά δεύτερον δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει το kitchenStories με την Μαγδα!
Πόσο μάλλον η Ζαμπία! (τουλάχστον ελπίζω να μην εννοείς την Ζάμπια την χώρα της Αφρικής γιατί θα καταρεύσσω σαν την Μανωλίδου)

kitchenStories είπε...

Χαχαχα! καμιά σχέση!
1. Λέω, σε συνάντησα στης Μάγδας το blog και ήρθα.
2. Με τη Ζάμπια διαφέρουμε ως προς τον τόνο, το χρώμα και το μέγεθος!
3. Το kitchenStories είναι το blog-μαγειρείο μου και το Ζαμπία είναι το όνομά μου.

Καλό βράδυ

kalitexnis είπε...

Ααα οκ λοιπόν!!! Καλώς ήρθες Ζαμπία!