Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια... πολλά;;;

... και γιατί παρακαλώ χρόνια πολλά! και όχι... Χρόνια Καλά! Λοιπόν αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Ο κόσμος δίνει βάση στην ποσότητα και όχι την ποιότητα. ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΆ! ΡΕ! και ας είναι όσα θέλει! Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος είναι σχετικός. Τι να το κάνω αν τα χρόνια μου είναι 100 και είναι μέσα στη μιζέρια και την κακία; Το θέμα είναι να νιώθεις και να είσαι γεμάτος και ελεύθερος! ( Εδώ κολλάει και το... καλύτερα μιας ώρας ελεύθερης ζωής παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή!... Οκ! Ξέφυγα!)
Εδώ που τα λέμε και το "Χρόνια πολλά!" δεν είναι κακό. Υποδηλώνει το "να έχεις υγεία!".
Όπως και να 'χει...
ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΛΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ! (... και αν είναι και πολλά δεν θα πούμε όχι! )

ΥΓ. και μην ξεχνάτε ότι για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται. Καλή χρονιά!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Βρυξέλλες 1

Οι γνωριμίες του καλοκαιριού με οδήγησαν στο Βέλγιο. Αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη με 50 ευρώ aller retoir. Τις περισσότερες μέρες έμεινα στις Βρυξέλλες. Ήταν magnifique! (οι περισσότεροι στο Βέλγιο μιλάνε γαλλικά και οι υπόλοιποι ολλανδικά).
Όπως ήδη θα έχετε υποψιαστεί τράβηξα φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες! Πάρα πολλές φωτογραφίες! Ήθελα να τραβήξω κι άλλες αλλά η κάρτα μνήμης φούλαρε.
Θα τις δείτε παρακάτω, αλλά να χαρείτε! μην με ρωτάτε τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο! δεν τα θυμάμαι όλα.